Din revisor i Trondheim

Hvorfor velge Pergus AS?

[ PERGUS AS ]

Et naturlig valg innen revisjon

Pergus AS er et revisjons- og rådgivningsselskap lokalisert i Trondheim. Vi er engasjerte ansatte med god kompetanse og som er genuint interessert i våre kunder.

Uavhengig av din bedrifts størrelse og omfang er vi alltid klare til å bistå bedriften din med vår kunnskap og kompetanse når behovet er der, enten du trenger en revisor eller en økonomirådgiver i en eller annen form.

Vi i Pergus har lang erfaring som revisorer og rådgivere. Vi har også erfaring som innleide økonomirådgivere internt i ulike selskaper i kortere og lengre perioder, og med ulike arbeidsoppgaver.

Våre kunder er i hovedsak SMB-kunder og vi har kunder innenfor ulike bransjer, som f.eks. eiendom, entreprenør, finans, restaurant/servering, investeringsselskaper, begravelsesbyrå, IT-bedrifter m.fl.

Pergus AS ble stiftet i april 2019 av statsautoriserte revisorer Are-Kristian Walberg og Espen Askim.

I august 2020 styrket vi vårt team med to nye ansatte, begge med lang fartstid innenfor revisjons- og rådgivningsfaget og som kjenner det trønderske næringslivet godt.

Våre ansatte står klare til å kunne ønske nye kunder velkommen samtidig som vi opprettholder kapasiteten til å følge opp våre eksisterende kunder.

Lurer du på noe?

Send oss en forespørsel