Din revisor i Trondheim

Se hva vi kan gjøre for deg

[ REVISJON ]

Revisor i Trondheim og omegn

Trenger du ny revisor?

Kanskje har ditt selskap for første gang blitt revisjonspliktig, eller du kunne tenkt deg å bytte fra dagens leverandør. Uansett står vi klare til å hjelpe deg og din bedrift.

Våre statsautoriserte revisorer har lang fartstid innen revisjon, og kan bistå uansett størrelse og bransje.

[ CFO/Controller ]

Lei inn CFO/Controller ved behov

Ønsker du mer økonomisk kontroll i din bedrift?

Det kan være kostbart å ansette en CFO/controller i en 100% stilling. Samtidig vil bedre økonomistyring og økt kontroll gi mer verdiskapning.

Hos oss får du muligheten til å leie CFO/controller på deltidsengasjement over en kortere eller lengre periode. På denne måten reduserer du risiko ved ansettelse og får økt fleksibilitet, samtidig som du får tilgang på den riktige kompetansen.

Vi skreddersyr en løsning som er tilpasset ditt behov, og tar gjerne en uforpliktende prat for å finne den beste løsningen for akkurat din bedrift.

[Økonomisk rådgivning]

Ha kontroll på økonomien

Det er ikke alltid like enkelt å sette seg inn i alle økonomiske aspekter i en bedrift. I tillegg til å være dyktig på det du selger eller tilbyr, skal du også ha god forståelse og kunnskap om bedriftens økonomi samtidig som du har kontroll på lovverk innenfor skatt og avgift som gjelder for din bedrift.

Hos Pergus AS kan vi tilby en samtalepartner knyttet til f.eks:

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du trenger en økonomisk rådgiver å snakke med.

Lurer du på noe?

Send oss en forespørsel