Din revisor i Trondheim

Slik velger du riktig revisor

Enten du skal velge revisor for første gang, eller vurderer å bytte din nåværende revisor, kan det være lurt å tenke gjennom et par ting før du velger. Pris er selvsagt viktig, men bør ikke være det eneste grunnlaget for valg av revisor.

—> Pergus AS
slik velger du riktig revisor

Profesjonell og objektiv

En revisor som kan sitt fag, er objektiv, og samarbeidsvillig, vil spare deg for mye hodebry. Loven krever at revisor både skal opptre profesjonelt og ikke ha noen form for tilknytning til selskapet. Det er med andre ord svært sjelden at revisoren deltar på selskapets interne arrangementer, selv om man samarbeider tett med personen i perioder.

Kommunikasjon og motiverende

En revisors oppgave er å gjennomgå selskapets regnskap, og sørge for at selskapet i det vesentligste er i tråd med lovverk, normer og regler. Dersom revisoren oppdager vesentlige feil, er det viktig at dette blir kommunisert til selskapet på en god, lettforståelig og riktig måte, til riktig tid.

I tillegg kan det være en stor fordel å ha en revisor som også ser muligheter og kommer med råd om forbedringer. Kanskje har revisoren svaret på akkurat det du mangler for å løfte selskapet ytterligere.

Lurer du på noe?

Send oss en forespørsel